Şarkıcı Güllü Şimdiki Hali : Şarkıcı Güllü 6 ayda 45 kilo verdi! Değişime bakın - Ünlü şarkıcının son halini görenler gözlerine inanamadı.

Şarkıcı Güllü Şimdiki Hali : Şarkıcı Güllü 6 ayda 45 kilo verdi! Değişime bakın - Ünlü şarkıcının son halini görenler gözlerine inanamadı.. Dokuz ayda 70 kilo vererek ipin ucunu kaçıran şarkıcı güllü, yüzü çökünce 44 yaşında olmasına rağmen 60 yaşındakiler gibi görünüyor. Bu video da, selena oyuncularının 2018 deki son hallerini ve şimdiki yaşlarını merak edenler için derledik. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti.

Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. Biz onu bu haliyle tanıdık. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Şarkıcı güllü, mide küçültme operasyonu ile 9 ayda tam 70 kilo birden verdi. Yeni görüntüsüyle çok mutlu olduğunu belirten 46 yaşındaki şarkıcı, bu tarz operasyonlar geçirmeden önce.

70 kilo veren şarkıcı Güllü'nün son hali şaşırttı
70 kilo veren şarkıcı Güllü'nün son hali şaşırttı from i2.cnnturk.com
Büyük bir değişim yaşayan güllü, hem verdiği kilolar hem de tarzıyla şaşırttı. İşte hakkında tüm merak edilenler. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. Şarkıcı güllü, fethiye'de işletmeciliğini yaptığı mekanda kavgaya karıştı. Güllü demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı ve son haliyle herkesi şaşırttı. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan güllü tanınmaz hale geldi. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Şarkıcı güllü 'duymayan kalmasın' programında 9 ayda 70 kiloyu nasıl verdiğini anlattı.

Şarkıcı güllü 6 ayda 43 kilo verdi!

90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcı güllü bir süre evvel ekranlara yeni hali ile çıkmıştı. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Balık etli, dolgun sesli şarkıcı olarak tanıdğımı güllü, yıllar sonra radikal bir karar aldı ve kilolarından kurtuldu. İşte hakkında tüm merak edilenler. Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, uzun yıllar fazla kilolarıyla mücadele etmiş, geçtiğimiz yıl ise tüp mide ameliyatı olmuştu. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katılan güllü, son haliyle herkesi şaşırttı. Güllü'nün mora boyadığı saçları ve verdiği kilolar dikkat çekti.

Büyük bir değişim yaşayan güllü, hem verdiği kilolar hem de tarzıyla şaşırttı. İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Şarkıcı güllü 6 ayda 43 kilo verdi! Güllü ya da gerçek adıyla gül tut, (d. İşte hakkında tüm merak edilenler.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın estetiksiz hali sosyal ...
Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın estetiksiz hali sosyal ... from foto.sondakika.com
Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. 18 mayıs 2016, çarşamba 16:17 son güncelleme: Güllü kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır?, şarkıcı güllü biyografisi, hayatı, güllü albümleri nelerdir? Bu video da, selena oyuncularının 2018 deki son hallerini ve şimdiki yaşlarını merak edenler için derledik. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali sosyal medyada gündem oldu. Güllü demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı ve son haliyle herkesi şaşırttı. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti.

'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katılan güllü, son haliyle herkesi şaşırttı.

Bu videomda bez bebek dizisi oyuncularının şimdiki hallerini sizler için derledim. Dizzy dizi 803.995 views7 months ago. Şarkıcı güllü, fethiye'de işletmeciliğini yaptığı mekanda kavgaya karıştı. Ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan güllü tanınmaz hale geldi. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. Bu video da, selena oyuncularının 2018 deki son hallerini ve şimdiki yaşlarını merak edenler için derledik. Kasımpaşalı güllü ismi ile 1990 yılı itibariyle söylemiş olduğu roman havaları ile ünlü olmuştur. Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. Güllü'nün mora boyadığı saçları ve verdiği kilolar dikkat çekti.

İşte hakkında tüm merak edilenler. Şarkıcı güllü'nin kilo verip adeta kendini baştan yarattığı hali sevenlerinden beğeni topladı. Şimdiki halini görenler gözlerine inanamadı. Şarkıcı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı.

Güllü nasıl zayıfladı? Şarkıcı Güllü'nün son hali ağızları ...
Güllü nasıl zayıfladı? Şarkıcı Güllü'nün son hali ağızları ... from www.ilkelihaber.com
Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı.90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. Dizzy dizi 803.995 views7 months ago. Kasımpaşalı güllü ismi ile 1990 yılı itibariyle söylemiş olduğu roman havaları ile ünlü olmuştur. Şarkıcı güllü 'duymayan kalmasın' programında 9 ayda 70 kiloyu nasıl verdiğini anlattı. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali sosyal medyada gündem oldu.

18 mayıs 2016, çarşamba 16:17 son güncelleme:

Ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. Haberler günaydın haberleri güllü'nün son hali şoke etti. Şarkıcı güllü 6 ayda 43 kilo verdi! '90'lı yılların popüler arabesk şarkıcılarından güllü, son haliyle kendisini görenleri şaşırtıyor. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. Şarkıcı güllü 'duymayan kalmasın' programında 9 ayda 70 kiloyu nasıl verdiğini anlattı. İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi. Şarkıcı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı. Ünlü şarkıcının son halini görenler gözlerine inanamadı. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti.

Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı şarkıcı güllü. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama